OM

Drömförmedlingen handlar om att visa ungdomar möjliga vägar att nå sina drömmar. Att ge ungdomar självkänsla och självförtroende ger oss styrka att våga tro på en bättre framtid för alla!

Vi satsar på Språk, Identitet, Utbildning & Arbete.

 

OM oss:

Maria Naddi

Jag blev lärare på Hjällboskolan i Göteborg eftersom det är ett fantastiskt givande att få arbeta med unga människor och ta del av deras kraft och energi. Det är som att få vara med och skåda in i en lovande framtid. Spanska och religion är mina ämnen. Spanska för att Sevilla har blivit min andra hemvist och religion för att människors tolkningar av sin omvärld alltid har fascinerat mig.

Med en pappa från Beirut och en mamma från Åmål så vet jag att mångkulturbegreppet är en myt. Det finns ingen mångkultur, det finns bara människor.

 

Mina Dennert

Envist barn har många titlar. Jag är journalist, författare, föreläsare och projektledare. Vad det egentligen handlar om är det lilla projektet att förändra världen. Problemet jag ständigt försöker lösa är att det måste kännas självklart för alla att göra gott. Det ska vara enkelt och lätt att göra rätt. När jag pratar om rätt menar jag alltså att jag vill förbättra världen, för så många som möjligt.

Genom Drömförmedlingen hoppas jag att vi kan bevisa att det är enkelt att förändra. Historien har lärt oss att det räcker att göra lite om vi är tillräckligt många. Och tillräckligt envisa.

 

Elina Cuellar

Ända sedan jag var liten ville jag utforska havens djup, jag levde alla somrar och semestrar i vattnet. Snorkling, fridykning och fascinationen av alla havens varelser fick mig till slut att utbilda mig till marinbiolog. Min master i Marina Vetenskaper läste jag på Göteborgs universitet.

Jag vill med Drömformedlingen dela med mig av min kunskap till ungdomar och berätta om varför naturvetenskapen är så enormt viktig. Vi behöver fler matematiker, miljövetare, geologer och biologer för att skydda vår framtida existens. Jag kan och vill inspirera nästa generation till att vara med och kämpa för vår planet.

 

.

Vill du veta mer: mejla, tipsa och peppa oss på dromformedlingen@gmail.com

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: